Rekruttering

Asplund Search hjælper dig med at finde din næste leder, direktør eller bestyrelsesmedlem.


Vi rekrutterer udelukkende til bygge og ejendomsbranchen, og trækker på vores egen mangeårige erfaring fra flere danske og udenlandske virksomheder i branchen. Vi har selv løst en lang række af de opgaver, vi rekrutterer til. Både som medarbejder, afdelingschef og direktionsmedlem og vi har arbejdet i både rådgiver- entreprenør og udviklingsvirksomheder.

Fagligt funderet

Vores faglige baggrund gør, at vi har en langt bedre forståelse for såvel kandidaten som for jer som virksomhed, og kan skabe et bedre match, end mange af de større spillere på markedet. Vi varetager selv al kontakt til både jer og kandidaten, og sørger for at der ikke går nogen gode, potentielle medarbejdere tabt pga. mangelfuld eller dårlig håndtering.

Ærlighed og pragmatisme

Vi arbejder kun med kunder, som jeg vi ville arbejde for, og præsenterer omvendt kun jer for kandidater, vi selv ville ansætte. Det betyder også, at der er opgaver vi siger nej til, hvis vi ikke tror på at vi vil kunne løse den.
Ærlighed og pragmatisme er vigtige værdier for os, og I kan være sikre på at få ærlig og direkte feedback og sparring undervejs.

Vi har ikke nogen fast proces, du skal købe ind. Vi finder den model, der passer til dig. Færre powerpointslides – mere værdi.

Småt er godt

En vigtig parameter ved valg af headhunter er, at de er åbne omkring hvilke kunder de arbejder med. Jo større virksomhed, des flere kunder og dermed et mindre rekrutteringsfelt til dig. Det er en af årsagerne til at vi har etableret Asplund Search, da vores kundegrundlag aldrig bliver for stort, og vi dermed får nemmere ved at hente de rigtige kandidater i markedet. Kvalitet frem for kvantitet.

Stort netværk og professionelle værktøjer

Vi rekrutterer både via Linkedin og øvrige sociale medier, ligesom vi bruger vores store netværk fra 25 års erfaring i bygge og ejendomsbranchen.

Vi er certificeret i testsystemer fra Hogrefe og bruger NEO Personality Inventory-3 (NEOPI-3) som er er en af de bredest funderede personlighedstest på markedet. Vi anvender desuden ”Intelligence Structure Test” (IST) som er en intelligens-/færdighedstest.

Få kompetencer fra både byggeplads og direktionsgang i din næste rekruttering: Kontakt os på kontakt@asplundsearch.dk for en uforpligtende snak.

Skal vi tale?

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp til rekruttering

“I rekrutteringsforløbet havde vi løbende en god sparring med Bo Asplund, som gav os nyttige oplysninger om markedet. Det var en stor hjælp i processen.

Vi kan roligt anbefale Asplund Search til rekrutteringsopgaver og vil selv benytte dem igen, når behovet opstår.”

Ole Kristian Bottheim
Vicedirektør, Center for Ejendomme, Region H