Outplacement

Outplacement er professionel karriererådgivning for opsagte direktører, ledere og medarbejdere. Formålet er at hjælpe den opsagte medarbejder bedst muligt videre og hjælpe med at finde det rigtige job måske allerede i løbet af opsigelsesperioden.

Asplund Search er specialiseret i at tilrettelægge outplacementforløb for medarbejdere i bygge- og ejendomsbranchen. Vi hjælper jer med at få genplaceret opsagte medarbejdere og ledere og medvirker til en positiv afslutning på ansættelsen og god employer branding af jer.

Faglig baggrund

Samtlige forløb er 100% individuelt tilrettelagt til at matche medarbejderens behov. I får derfor ingen one size fits nobody pakkeløsninger eller ydelser der ikke er behov for. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte persons situation, ønsker og behov og udfører selv personlighedstests samt 1:1 sparring og vejledning. Med vores faglige baggrund både som medarbejdere og ledere i bygge- og ejendomsbranchen kan vi hurtigt stille skarpt på det rigtige match – både fagligt og personligt.

Ingen begrænsning

Vi bruger også desuden store netværk i branchen til at sætte kaffemøder op og præsentere den fratrådte medarbejdere for mulige jobs. I modsætning til de fleste outplacementforløb, er vi tilknyttet medarbejderen indtil jobbet er fundet. Der er således ingen tidsbegrænsning. Det sikrer ro, højere kvalitet og et bedre match mellem medarbejderen og den nye virksomhed.

Kontakt os på kontakt@asplundsearch.dk for at høre hvordan vi kan hjælpe din opsagte medarbejder videre i karrieren. 

Skal vi tale?

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp til rekruttering