Outplacement

Outplacement er professionel karriererådgivning for opsagte direktører, ledere og medarbejdere. Formålet er at hjælpe den opsagte medarbejder bedst muligt videre og hjælpe med at finde det rigtige job måske allerede i løbet af opsigelsesperioden.

Asplund Search er specialiseret i at tilrettelægge outplacementforløb for medarbejdere i bygge- og ejendomsbranchen. Jeg hjælper jer med at få genplaceret opsagte medarbejdere og ledere og medvirker til en positiv afslutning på ansættelsen og god employer branding af jer.

Faglig baggrund

Samtlige forløb er 100% individuelt tilrettelagt til at matche medarbejderens behov. I får derfor ingen one size fits nobody pakkeløsninger eller ydelser der ikke er behov for. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte persons situation, ønsker og behov og udfører selv personlighedstests samt 1:1 sparring og vejledning. Med min faglige baggrund både som medarbejder og leder i bygge- og ejendomsbranchen kan jeg hurtigt stille skarpt på det rigtige match – både fagligt og personligt.

Ingen begrænsning

Jeg bruger også desuden store netværk i branchen til at sætte kaffemøder op og præsentere den fratrådte medarbejdere for mulige jobs. I modsætning til de fleste outplacementforløb, er jeg tilknyttet medarbejderen indtil jobbet er fundet. Der er således ingen tidsbegrænsning. Det sikrer ro, højere kvalitet og et bedre match mellem medarbejderen og den nye virksomhed.

Kontakt mig på bo@asplundsearch.dk for at høre hvordan jeg kan hjælpe din opsagte medarbejder videre i karrieren. 

Skal vi tale?

Tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du har brug for hjælp til rekruttering

“Jeg har haft fornøjelsen af at have Bo som kollega. Han er dygtig, seriøs og professionel. Han møder alle mennesker i øjenhøjde og går ind til enhver opgave med dedikation og stort drive. Bo er resultatorienteret, og formår at levere på alle parametre. Og så er han bare godt selskab.”

Bertil Andersen
Specialkonsulent, Cand. Jur, Københavns Kommune