Konsulentydelser

Asplund Search kan hjælpe dig og din virksomhed på konsulentbasis inden for en række forskellige områder, bl.a.:

Sparring 

Er du leder eller direktør og går i tanker om at tage næste skridt i din karriere, kan jeg arbejde med dig, i 100% fortrolighed. Vi starter med en afklarende og uforpligtende samtale på telefonen som munder ud i ét eller flere møder, hvor det primære fokus er at få dig videre til dit næste drømmejob. Se det som omvendt headhunting hvor jeg finder jobmuligheder til dig. Det kan også være andre emner som jobindhold,  karrierestrategi, din rolle som leder eller lignende. 

Jeg har ikke nogen standardpakker, og et forløb kan være alt fra 1-2 samtaler, til længerevarende coaching/sparringssessioner om de ting, der optager dig.

Kontakt mig også hvis du er jobsøgende uden for opsigelsesperioden – der vil jeg gerne tilbyde at hjælpe dig videre til en stærkt reduceret pris.

HR due diligence

Står du foran at skulle købe eller fusionere en virksomhed, kan jeg hjælpe med at udføre HR-due diligence. Det indebærer bl.a. at teste de ledende medarbejdere i virksomheden, samt dine egne medarbejdere, for at sikre at værdier og personlighedstyper matcher bedst muligt fra start.

Salg af virksomhed

Skal du sælge din virksomhed kan jeg hjælpe dig i processen med at komme med forslag til relevante købere, sætte møder op med dem med fokus på det rigtige match. Jeg bruger mit store netværk i bygge- og ejendomsbranchen til at finde potentielle købere.

Kontakt mig på bo@asplundsearch.dk for at høre mere om mulighederne for konsulentbistand og sparring.

Skal vi tale?

Tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du har brug for hjælp til rekruttering

Samarbejdet med Asplund Search på de seneste rekrutteringer er rigtigt godt og det er tydeligt at de tænker på os løbende og ikke kun når der er en opgave i gang. Det, at Bo har en faglig indsigt gør at han også kan udfordre os, og det gør han på en rigtig god måde.

Lars Bigom
Adm. direktør, Sophienberg