Konsulentydelser

Asplund Search kan hjælpe dig og din virksomhed på konsulentbasis inden for en række forskellige områder, bl.a.:

Sparring 

Er du leder eller direktør og går i tanker om at tage næste skridt i din karriere, kan vi arbejde med dig, i 100% fortrolighed. Vi starter med en afklarende og uforpligtende samtale på telefonen som munder ud i ét eller flere møder, hvor det primære fokus er at få dig videre til dit næste drømmejob. Se det som omvendt headhunting hvor vi finder jobmuligheder til dig. Det kan også være andre emner som jobindhold,  karrierestrategi, din rolle som leder eller lignende. 

Vi har ikke nogen standardpakker, og et forløb kan være alt fra 1-2 samtaler, til længerevarende coaching/sparringssessioner om de ting, der optager dig.

Kontakt os også hvis du er jobsøgende uden for opsigelsesperioden – der vil vi gerne tilbyde at hjælpe dig videre til en stærkt reduceret pris.

HR due diligence

Står du foran at skulle købe eller fusionere en virksomhed, kan vi hjælpe med at udføre HR-due diligence. Det indebærer bl.a. at teste de ledende medarbejdere i virksomheden, samt dine egne medarbejdere, for at sikre at værdier og personlighedstyper matcher bedst muligt fra start.

Salg af virksomhed

Skal du sælge din virksomhed kan vi hjælpe dig i processen med at komme med forslag til relevante købere, sætte møder op med dem med fokus på det rigtige match. Vi bruger vores store netværk i bygge- og ejendomsbranchen til at finde potentielle købere.

Kontakt os på kontakt@asplundsearch.dk for at høre mere om mulighederne for konsulentbistand og sparring.

Skal vi tale?

Tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du har brug for hjælp til rekruttering

“I rekrutteringsforløbet havde vi løbende en god sparring med Bo Asplund, som gav os nyttige oplysninger om markedet. Det var en stor hjælp i processen.

Vi kan roligt anbefale Asplund Search til rekrutteringsopgaver og vil selv benytte dem igen, når behovet opstår.”

Ole Kristian Bottheim
Vicedirektør, Center for Ejendomme, Region H